10 d'agost de 2017

Òmnium vesteix places i carrers de democràcia

General

La campanya Crida per la Democràcia arriba als carrers i places de tots els racons del país. Ja s’han començat a desplegar pancartes i cintes amb la paraula ‘democràcia’ a poblacions d’arreu de Catalunya. Balcons, senyals de trànsit, places i baranes s’han vestit amb pancartes i cintes on s’hi pot llegir la paraula ‘democràcia’. De moment, l’acció s’ha engegat a diferents barris de la ciutat de Barcelona, Badalona, la Seu d’Urgell, Mataró, Bagà -Berguedà-, Cardedeu -Vallès Oriental-, i a diferents barris de la ciutat de Barcelona. al  Al llarg dels propers dies més d’un centenar de poblacions de totes les comarques se sumaran a la iniciativa i també folraran amb la paraula democràcia els racons de cada municipi.

En total, hi ha previst desplegar l’acció a totes les grans ciutats del país: les 4 capitals de demarcació (Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona) i a capitals de comarca com Tàrrega, Tremp, Mollerussa, Balaguer, Vilanova i la Geltrú, El Vendrell, Tortosa, Amposta, Sant Feliu de Llobregat, Mataró, Sabadell, Terrassa, Granollers, Olot, Vic, Manresa, Igualada, Figueres, la Bisbal d’Empordà i Valls, entre d’altres. També s’hi sumaran municipis com l’Hospitalet de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Salt, Palamós i Salou, entre molts d’altres.

En paral·lel, l’avioneta amb la pancarta de grans dimensions amb la paraula ‘democràcia’ es tornarà a enlairar aquest cap de setmana per recórrer la costa catalana de punta a punta. També continuen en marxa els murals per la democràcia a murs de diferents localitats.