24 de juliol de 2017

La mobilització comença a Whatsapp: uneix-te a Crida per la Democràcia!

General

Crida per la Democràcia, la nova campanya d’Òmnium Cultural, ha creat un canal de comunicació instantani i gratuït a través de WhatsApp. L’objectiu és informar en tot moment sobre els atacs de l’Estat espanyol en contra del sistema democràtic i facilitar una mobilització ciutadana ràpida en cas de necessitat.

Aquest projecte d’Òmnium vol defensar la celebració del Referèndum d’autodeterminació de Catalunya de l’1 d’octubre i denunciar la preocupant deriva antidemocràtica de l’Estat espanyol, impròpia a l’Europa del segle XXI. Es tracta d’una campanya dirigida a totes les persones que creuen en la democràcia, independentment de quina opció de vot triïn en el plebiscit sobre la independència.

Per tal que Crida per la Democràcia sigui un instrument útil per a la societat catalana, cal que tots els demòcrates estiguem connectats permanentment. Per aquest motiu, els telèfons mòbils, en especial el sistema de missatgeria WhatsApp, seran l’eina primordial d’aquesta campanya. Estar comunicats permetrà difondre informació de manera massiva i respondre de àgilment a tots els embats que pugui fer l’Estat espanyol a partir d’ara i fins al dia del Referèndum.

En cas que ja tinguis un número de WhatsApp atorgat, no cal que t’apuntis al número genèric perquè ja estàs connectat. Has de tenir en compte que s’han habilitat diversos números de telèfon i tots ells són vàlids. El número que apareix en aquesta notícia és el general.