12 de juliol de 2017

Crida per la Democràcia porta Las cloacas de interior per tot el país

General

Crida per la Democràcia organitza projeccions del documental Las cloacas de Interior a més de 120 municipis del país durant aquesta setmana. L’objectiu és fer públiques les pràctiques corruptes de l’Estat espanyol a tota la societat catalana. Aquesta és la primera acció de Crida per la Democràcia, la nova iniciativa d’Òmnium Cultural per denunciar les mancances democràtiques de l’Estat espanyol i per defensar el Referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre.

Las cloacas de Interior, un documental que cap televisió no s’ha atrevit a emetre

Las cloacas de Interior (de Mediapro) desgrana les pràctiques corruptes del Ministeri de l’Interior des de l’inici de la Transició fins a l’actualitat, posant èmfasi en l’anomenada Operació Catalunya. El reportatge ofereix una anàlisi rigorosa dels diferents sumaris en els quals s’han vist implicats membres destacats de la cúpula policial espanyola. Dirigit per Jaume Roures, el documental conté informació de gran valor per entendre l’abast de la xarxa d’il·legalitats comeses per l’aparell de l’Estat espanyol. Fins ara, cap televisió d’àmbit estatal no s’ha atrevit a emetre’l.

Es projecta a les ciutats del país i a la majoria de capitals de comarca

Les grans ciutats del país i la majoria de les capitals de comarca projectaran aquest documental a partir d’aquest dijous i fins el cap de setmana. Places i terrats -cinema a la fresca-, teatres, cinemes, casals i ateneus seran els llocs on es podrà veure el reportatge de forma gratuïta.

L’estrena nacional d’aquesta acció es farà dijous al vespre als Cinemes Girona (Barcelona), en un acte presentat per Jordi Cuixart, president d’Òmnium, i Jaume Roures, director del documental.