Help Catalonia

ACCIONS
DIRECTES
PACÍFIQUES

Acció directa pacífica número 1
#LaForçaDeLaGent

És hora de demostrar que la nostra força som cadascú de nosaltres, que la suma de petits gestos individuals pot canviar-ho tot.

Demà divendres 20 d'octubre a partir de les 8 h:

  • Ves a un dels 5 principals bancs i retira la quantitat que vulguis en efectiu. No ho oblidis: són els teus diners!
  • Si ets client de Banc Sabadell o La Caixa expressa el teu desacord amb la decisió de traslladar la seu social fora de Catalunya.
  • Fes el que vulguis amb aquests diners: la compra setmanal, un donatiu a una ONG, regala't un caprici o, senzillament, guarda'ls per un altre dia.

Volem una economia catalana dinàmica!

Amb aquesta acció deixarem clar que el poder és a les nostres mans. Que som protagonistes del nostre futur i que ningú pot jugar amb la voluntat democràtica dels catalans. Som milions i actuant tots junts pacífica i cívicament farem sentir el nostre clam!

Llegir més

La força de la gent

Ha arribat l'hora de posar en valor el que hem fet com a país al llarg de la història i ser conscients que la força està en cadascú de nosaltres. Amb les mobilitzacions dels últims anys hem demostrat que, quan ens organitzem, som un país imparable.

Aquest octubre hem defensat les urnes, hem votat massivament, hem obert la porta al diàleg... i l’única resposta que hem rebut són mentides, cops, detencions i, finalment, l'empresonament dels presidents d'Òmnium i l'ANC, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. Són ostatges de l'Estat, ells són els presos polítics catalans.

Per això, és el moment de fer-nos escoltar de forma activa a través d'accions directes pacífiques. Si treballem junts, amb petits gestos quotidians, demostrarem la força que tenim i farem que l'Estat reaccioni davant del clam de llibertat del poble català.